Samsung Galaxy M51 stranica u Njemačkoj otkriva cijenu i specifikacije telefona

Objavjeno: 31.08.2020.
Samsung Galaxy M51 stranica u Njemačkoj otkriva cijenu i specifikacije telefona

Samsung Galaxy M51 se u prethodnom periodu pojavljivao u velikom broju vesti i procurelih informacija, a sa poslednjim Samsungovim tizerom očekivalo se da Galaxy M51 bude prvo predstavljen u Indiji. Međutim, iznenađujuće telefon se pojavio na Samsungovom zvaničnom sajtu u Njemačkoj.

Ranije glasine su sada potvrđene, tako da nema iznenađenja kada su u pitanju specifikacije. Jedna od glavnih karakteristika telefona je ogromna baterija od 7000mAh, koja obećava preko dva dana rada sa jednim punjenjem i podršku za 25W brzo punjenje.

Telefon pokreće Snapdragon 730 čipset, mada stranica pominje samo osmojezgarni procesor u kombinaciji sa 6GB RAM-a i 128GB skladišnog prostora, proširivog preko microSD kartice.

Galaxy M51 koristi 6.7-inčni Super AMOLED displej sa FHD+ rezolucijom, dok je senzor otiska prsta smešten sa strane okvira. Na poleđini se nalazi 64MP glavna kamera, 12MP ultraširoka, 5MP makro i 5MP senzor dubine. Selfi kamera ima 32MP senzor.

Trenutno, Samsung Galaxy M51 je u pretprodaji dostupan po ceni od 360 eura, a opcije boja su crna i bijela. Isporuka telefona se očekuje od 11. septembra. Više detalja je dostupno ovjde.

Izvor: GSMArena