Samsung Galaxy Note20 telefoni će imati velike ekrane i S20 Ultra karakteristike

Objavjeno: 26.05.2020.
Samsung Galaxy Note20 telefoni će imati velike ekrane i S20 Ultra karakteristike

Galaxy Note familija telefona ima tendenciju da pozajmljuje elemente i karakteristike iz Galaxy S serije, a ove godine bi to moglo biti još očiglednije. Dojavljivač OnLeaks i sajt Pigtou su objavili rendere za Galaxy Note20 i Note20+ koji ukazuju na veći broj sličnosti sa Galaxy S20 linijom.

Galaxy Note 20+ će, prema navodima, imati 6.9-inčni ekran kao i S20 Ultra, dok će "standardni" Note20 imati 6.7-inčni displej. Ukoliko su ove informacije tačne, Samsung bi ovoga puta mogao odbaciti kompaktni Galaxy Note.

Očekuje se da će nova Note linija imati moćne kamere na poleđini. Iako detalji nisu poznati, vjeruje se da će oba Note modela imati jedan ili više kamera modula sa S20 Ultra modela, uključujući i periskop zum objektiv na Note 20+ verziji.

Samsung je ranijih godina Galaxy Note liniju predstavljao u avgustu, a u prodaji bi se našli nekoliko nedelja kasnije. Ostaje da se vidi kakvi će planovi južnokorejske kompanije biti ove godine i da li će biti promjena u objavi usled situcije na tržištu koju je izazvala pandemija korona virusa.

Izvor: Neowin