Samsung Galaxy S20 serija zvanično predstavljena u Podgorici

Objavjeno: 28.02.2020.
Samsung Galaxy S20 serija zvanično predstavljena u Podgorici

Podgorica, 27. februar 2020. godine – Kompanija Samsung je domaćoj javnosti u Podgorici predstavila tri nova flegšip telefona iz Galaxy S20 serije, samo dvije nedelje nakon svjetske premijere održane u San Francisku. Ova linija pametnih telefona dolazi sa potpuno novim dizajnom kamere, kombinujući vještačku inteligenciju sa najvećim Samsung senzorom do sada, za fotografije savršenog kvaliteta. 

„Od svog nastanka, S serija predstavlja simbol vrhunskih performansi. Galaxy S20, S20+ i S20 Ultra nastavljaju tradiciju sprovođenja inovacija, uz izuzetne mogućnosti nove, revolucionarne kamere, koja prvi put može snimati u realističnoj 8K rezoluciji. Živimo u dinamičnoj društvenoj stvarnosti, u kojoj uređaj kao što je Galaxy S20 postaje ravnopravan saveznik savremenih poslovnih ljudi sa jedne, i modernih kreativaca koji sada mogu stvarati sadržaje gotovo bez ograničenja sa druge strane“, izjavio je Milan Vujović, direktor odeljenja za advertajzing i korporativnu komunikaciju u kompaniji Samsung Electronics.

Budući da korisnici danas, više nego ikada ranije, snimaju svoju svakodnevicu i bilježe trenutke uz pomoć pametnih telefona, kamera je postala najvažnija stavka za sve koji kupuju novi uređaj. Galaxy S20 i S20+ dolaze sa kamerom od 12MP Dual Pixel tehnologije, dok S20 Ultra ima kameru od čak 108 MP, uz mogućnost uveličavanja sa Space Zoom-om do 100 puta, pritom fotografije ostaju visokog kvaliteta. Zahvaljujući najvećem senzoru do sada, rezolucija kamere je značajno povećana, što rezultira u više detalja i dodatnoj fleksibilnosti za uređivanje, isijecanje i zumiranje snimaka. Uz mogućnost snimanja u 8K rezoluciji korisnici mogu da prave realistične snimke, od kojih čak i oni napravljeni u nestabilnim uslovima izgledaju kao da su nastali uz pomoć profesionalne akcione kamere.

S obzirom na to da pripada Galaxy porodici uređaja, S20 serija donosi korisnicima sve benefite ovog ekosistema. Odlikuju je dobro poznate performanse i mogućnosti, koje se odnose na kameru, ekran, bateriju i sigurnost. Samsung Knox bezbjedonosni sistem štiti korisnike i njihove uređaje, primajući mjesečne i kvartalne izvještaje o sigurnosti. Na raspolaganju su i usluge koje omogućavaju pristup više od 5.000 Samsung ili partnerskih proizvoda, putem SmartThings aplikacije.

Dostupnost modela iz Galaxy S20 serije

Galaxy S20 biće dostupan u kosmičko sivoj, nebesko plavoj i nebesko roze boji, S20+ u kosmičko sivoj, nebesko plavoj i kosmičko crnoj, dok će S20 Ultra biti dostupan u kosmičko sivoj i kosmičko crnoj boji.

Zvanična prodaja ovih telefona počeće 13. marta, po preporučenim maloprodajnim cijenama:

Galaxy S20: 919 EUR

Galaxy S20+: 1.029 EUR

Galaxy S20 Ultra: 1.379 EUR

Više informacija o Galaxy S20 seriji potražite na:

https://www.samsung.com/rs/offer/galaxy-s20-mne/

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Svojim idejama i tehnologijom Samsung inspiriše svijet i oblikuje budućnost. Kompanija postavlja standarde u oblasti TV aparata, smartfona, nosivih uređaja, tableta i digitalnih kućnih uređaja, mrežnih i LSI sistema, memorije i LED tehnologija. Za dodatne informacije i vijesti, posjetite news.samsung.com.