Samsung Galaxy S23 FE stiže, ali će imati jednu veliku manu?

Objavjeno: 02.04.2023.
Samsung Galaxy S23 FE stiže, ali će imati jednu veliku manu?

Pojavili su se novi detalji o mogućem Samsung Galaxy S23 FE telefonu.

Samsung je početkom februara ove godine predstavio Galaxy S23 seriju. U danima pre predstavljanja pomenute serije nagađalo se da bi i Galaxy S23 FE mogao da stigne istog dana, ali se to nije desilo. O budućnosti, odnosno samom postojanju ovog telefona bilo je raznih nagađanja, a ta priča dobija još jednu epizodu.

Pre nekoliko dana Roland Quandt, jedan od najpoznatijih dojavljivača, naveo je da Samsung Galaxy S23 FE vjerovatno neće biti ni predstavljen. Ali, sada na portalu SamMobile tvrde suprotno. Čak su objavili i okvirni period predstavljanja ovog telefona, kao i neke moguće specifikacije.

Tako s pomenutog portala navode da će Samsung Galaxy S23 FE biti predstavljen u četvrtom tromesečju 2023. godine, što znači između oktobra i decembra.

Ono što je posebno zanimljivo jeste to da bi, prema SamMobile, ovaj telefon trebalo da pokreće isključivo Samsungov Exynos 2200 ćip, što bi bila razlika u odnosu na prethodni FE model, koji je stigao u dvije verzije – jednom sa Exynosom i drugom sa Snapdragonom. Takođe, to bi bila promena politike i u odnosu na Galaxy S23 trojac, koji koristi isključivo Snapdragon čip.

Samsungovi fanovi bili su izuzetno zadovoljni Samsungovom odlukom u vezi čipa za Galaxy S23 seriju, ali ovim informacijama većina neće biti zadovoljna. Naravno, ako se ispostave tačnim.

Ostatak specifikacija uključuje nadograđen glavni senzor kamere od 50MP, 5000mAh bateriju s podrškom za brzo punjenje od 25W, kao i dvie opcije za skladištenje podataka – 128GB i 256GB. Opcije RAM memorije biće 6GB i 8GB.

U svakom slučaju, očekuje se da bismo u narednom periodu mogli da saznamo više detalja o ovom telefonu.

Izvor: b92