Samsung je objavio iTest veb aplikaciju koja iPhone pretvara u Galaxy uređaj

Objavjeno: 10.04.2021.
Samsung je objavio iTest veb aplikaciju koja iPhone pretvara u Galaxy uređaj


Samsung pojačava napore kako bi na svoju stranu privukao više iPhone korisnika. Kompanija je pokrenula novi sajt, pod nazivom "iTest", koji iPhone korisnicima omogućava da dožive Samsung iskustvo preko veb aplikacije koja simulira Android ekosistem.

Kada korisnik posjeti Samsungov iTest sajt, ponudiće mu se da doda veb aplikaciju na početni ekran svog iPhone uređaja. Nakon ovoga, aplikaciju je moguće pokrenuti kao bilo koju drugu i isprobati Android interfejs.

Iskustvo je poprilično impresivno i veoma dobro prikazuje Android i Samsung Galaxy iskustvo preko veb aplikacije koja se pokreće na iPhone-u. Moguće je pretraživati Galaxy Store, mijenjati teme, istraživati Samsung Camera aplikaciju i drugo.

sam2_506.jpg


Dok se nalazite u Samsung iTest aplikaciji na iPhone-u, dobijaćete i različite simulacije tekstualnih obavještenja i telefonskih poziva za isprobavanbje različitih situacija i načina komuniciranja sa prijateljima. Samsung je naravno priliku iskoristio i za promovisanje drugih proizvoda, kao što su Galaxy Buds Pro, Galaxy Watch3 i Galaxy Buds Live.

Očekivano, ovo veb iskustvo ima i neke mane, kao što su tehnička ograničenja za veb apliakcije, a mnoge aplikacije samo omgućavaju uvid u početni ekran. Pored toga, iTest iskustvo se promoviše samo na Novom Zelandu u ovom trenutku, ali je sajt dostupan globalno.

Možete isprobati iTest iskustvo na svom iPhone-u posjetom Samsungovog sajta na ovoj adresi.

Izvor: 9to5mac