Samsung neće nuditi punjač u Galaxy S21 pakovanju u nekim regijama

Objavjeno: 08.12.2020.
Samsung neće nuditi punjač u Galaxy S21 pakovanju u nekim regijama

Nakon što neki nedavno objavljeni premijum telefoni u svojim pakovanjima nisu uključivali slušalice, još jedan koristan dodatak će početi da izostaje iz maloprodajnih pakovanja nekih bitnih premijum telefona. Među njima je i dolazeća Samsung Galaxy S21 serija telefona.

Prema navodima iz sertifikata, koji je objavila brazilska regulatorna agencija Anatel, ističe se da Samsung Galaxy S21, Galaxy S21 Plus i Galaxy S21 Ultra neće biti isporučivani sa punjačem ili slušalicama u pakovanju.

To znači da će tri Galaxy S21 telefona pratiti stope Apple iPhone 12 serije, koja je takođe odbacila pomenute dodatke iz svog maloprodajnog pakovanja. Zanimljivo je da je Samsung ranije ismijevao Apple zbog ove odluke, a sada će je i sam primijeniti.


Sugeriše se da, s obzirom na to da je sertifikat primećen u Brazilu, odluka možda neće biti primijenjena u svim regionima širom svijeta. Ostaje da se vidi da li će, u regionima gdje se Galaxy S21 ne bude isporučivao sa punjačem, kompanija obezbjeđivati punjač bez nadoknade ili će korisnici morati da ga kupuju zasebno.

Više detalja o ovome će biti poznato sredinom januara, kada se Samsung sprema da tokom svog Unpacked događaja predstavi Galaxy S21 seriju telefona.

Izvor: XDA-Developers