Samsung-ov zadivljujući Galaxy Note 20 odjednom poprima oblik

Objavjeno: 20.05.2020.
Samsung-ov zadivljujući Galaxy Note 20 odjednom poprima oblik

Samsung je u pravu s Galaxy S20, Galaxy S20 +  i Galaxy S20 Ultra, ali jaz između njih i Galaxy Note 20 raste sve veći. Nažalost, sada znamo da spoljni dizajn neće biti jedno od tih područja.

Popularni Samsung Insajder Ice Universe isporučio je prve rendere Galaxy Note 20 i oni se značajno razlikuju od poučenih nagađanja na koja smo se do sada morali osloniti. Štaviše, neće svi biti zadovoljni onim što vide.

Dok Ice Universe upozorava korisnike da ignorišu veličinu okvira u ovom pregledu, Samsung će učiniti Note 20 da bude gotovo identičan ulaznom Galaxy S20. Sa prednje strane to znači isti ravni ekran sa središnjom kamerom za probijanje rupa (stavljanje curenja oko kamere sa ispod ekrana u krevet) i sa zadnje strane odgovarajući vertikalni trostruki niz fotoaparata.

Pored toga, veće promjene uslediće sa Galaxy Note 20+ sa Iceom, što takođe otkriva da će imati nadograđenu verziju 108MP kamere Galaxy S20 Ultra sa „novim senzorom koji će vam pomoći u fokusiranju i potpuno riješiti problem fokusiranja“. Ovo bi bila velika stvar za Note 20+ i još jedan korak više u odnosu na Galaxy S20 liniju, jer već sadrži superiornu biometriju, znatno efikasniji displej, brže skladištenje i primarni fokus kompanije Samsung: veliku nadogradnju S Pen-a.

05/20 Ažuriranje: Ice Universe se sada proširio dalje na kameru Galaxy Note 20+ i rekao da će Samsung ukloniti kontroverzni 100k „Space Zoom“ koji se koristi na S20 Ultra. Ova karakteristika je bila izuzetno polarizirajuća, a neki su je hvalili kao tehničko dostignuće, ali realnost je fotografija u 100k uglavnom neupotrebljiva. Štaviše, iako je Samsung žestoko plasirao ovaj trik, on nije učinio ništa kako bi se suprotstavio rasprostranjenim problemima koje je kamera imala sa automatskim fokusiranjem, a što je daleko važnija funkcionalnost. Po mom mišljenju, kraj svemirskog zuma niko ne bi mogao oplakivati.

Naravno, velika briga za Samsung je cijena sa Apple-ovim iPhone 12 postavljenim da ga drastično potcijeni. To je reklo, kao što svi Note fanovi znaju, to ne možete učiniti sa iPhoneom.

Izvor: Engadget