Samsung radi na Galaxy A32 5G, mogao bi biti njihov najjeftiniji 5G telefon

Objavjeno: 29.11.2020.
Samsung radi na Galaxy A32 5G, mogao bi biti njihov najjeftiniji 5G telefon

Prošlog mjeseca, Samsung je lansirao Galaxy A42 5G, pristupačni 5G pametni telefon koji ima 6,6-inčni Full HD+ ekran, Snapdragon 750G SoC, četverostruku kameru i bateriju od 5.000 mAh. Telefon se počeo prodavati u Velikoj Britaniji i Evropi početkom ovog mjeseca, a čini se da je to najjeftiniji Samsung telefon sa 5G mogućnostima. Čini se da Samsung planira učiniti 5G još pristupačnijim.

Prema GalaxyClub-u, Samsung navodno radi na novom pametnom telefonu serije Galaxy A, koji bi mogao biti najjeftiniji 5G pametni telefon kompanije do sada. Telefon će se navodno zvati Galaxy A32 5G, nosiće broj modela SM-A326 i biće dio Samsungove linije Galaxy A-serije 2021.

Izvještaj tvrdi da će Galaxy A32 5G na poleđini spakovati trostruki sistem kamera koji će sadržati i primarnu kameru od 48MP i senzora dubine od 2MP. Navodi se da se telefon napaja baterijom od 5.000 mAh, baš kao i Galaxy A42 5G. Međutim, detalji o procesoru, memoriji, rezoluciji ekrana itd. Ostaju nepoznati.

Renderi kućišta pokazuju neke ključne karakteristike dizajna Galaxy A32 5G, uključujući vertikalno poravnato trostruko podešavanje kamere, notch za selfi kameru u obliku kapljice, i bočno postavljeni skener otiska prsta koji je ujedno i dugme za uključivanje/isključivanje. Takođe vidimo ulaze za priključak od 3,5 mm, USB tip C, zvučnik i mikrofon na dnu.

caserendersGalaxyA32.jpg

Imajte na umu da je do predstavljanja ostalo još nekoliko mjeseci i uvijek postoji šansa da se konačni proizvod ispostavi drugačijim od onoga što smo videli u curjenju informacija. Vjerovatno će biti još nezvaničnih informacija do zvaničnog lansiranja, pa bi trebalo da imamo značajnijih informacija u narednim nedeljama.

Izvor: XDA Developers

a