Samsungov sajt spominje Galaxy S21 FE po imenu, čeka se objava

Objavjeno: 01.05.2021.
Samsungov sajt spominje Galaxy S21 FE po imenu, čeka se objava

Vjerovatno nas dijeli još nekoliko mjeseci od debija naslednika Galaxy S20 FE, ali ulje se već polako dodaje na vatru. Ove nedjelje primijećeno je da je Samsungov meksički sajt direktno pomenuo Galaxy S21 FE.

Uočen od strane GalaxyClub-a, veb lokacija Samsung.com u Meksiku nedavno je na padajućem baneru na kratko pokazala ime „Galaxy S21 FE“. Nije bilo spiska niti bilo kakvih karakterističnih slika, samo ime ispod fotografije standardnih Galaxy S21 i Galaxy S21 Ultra uređaja.

„Conoce mas sobre Galaxy S21 FE“, prevedeno u „Saznajte više o Galaxy S21 FE“, imao je vezu koja je direktno vodila do stranice za poređenje sa ostatkom serije Galaxy S21.

Šta nam ovo govori? Jedino što možemo zaista dobiti iz ovog kratkog pomena je da će novi Galaxy S uređaj biti predstavljen uskoro kao „Galaxy S21 FE“. Nedostatak spiska i činjenica da se ovo pojavilo samo u padajućem meniju uopšte ne nagovještava kada će tačno uređaj doći. Datum izlaska krajem ljeta vjerovatno je ono što bismo svi trebali očekivati, bar za sada. Mada, možda nas južnokorejska kompanija iznenadi ranijom objavom, kao što je to bio slučaj i sa S21 serijom u januaru, umjesto u februaru.

Naravno, Samsung je prilično brzo uklonio ovo pominjanje telefona sa svog sajta.

Izvor: 9to5Google