Samsungova šema otkupa Galaxy S20 obećava vam povraćaj pola novca

Objavjeno: 01.04.2020.
Samsungova šema otkupa Galaxy S20 obećava vam povraćaj pola novca

Samsung je lansirao otkupni program za Galaxi S20 koji bi ga učinio prilično krađu - pod uslovom da se o tome pobrinete. Evo kako to funkcioniše: Ako kupite bilo koji od Galaxi S20 telefona u Samsungovoj prodavnici, možete ga vratiti bilo kada u roku od 24 mjeseca. Pod uslovom da ste održali dobru formu, bez „oštećenja izvan normalnog habanja“, Samsung će na vaš račun za plaćanje kreditirati 50 odsto ukupne maloprodajne cijene.

Dogovor znači da biste mogli da dobijete od 500 USD popusta za Galaxi S20 5G 128GB, do 800 USD popusta za Galaxi S20 Ultra 5G 512GB. To vam efektivno donosi ove skupe telefone za samo 500 USD za ulazni nivo Galaxi S20 - bolji od većine vodećih brendova OnePlus ili Xiaomi ovih dana.

Jasno je da je kriza coronavirusa nagrizla prodaju Galaxi S20, što je za Samsung užasan trenutak jer su ovi telefoni tek objavljeni. Povrh svega, S20 Ultra je dobio prilično tečne kritike. Samsung je isprobao druge načine da ublaži uticaj na obustavu rada, prije svega nudeći kućna suđenja u Južnoj Koreji. Takođe je uvela servis za popravku kod kuće specijalno za svoje sklopive uređaje.

U svakom slučaju, ako ste gledali kako kupujete S20 da biste bili u kontaktu tokom ove krize, sada je možda vrijeme - samo budite oprezni da ga ne ispustite.

Izvor: Engadget