SoundCloud Insights prikazuje kreatore svoje podatke o publici

Objavjeno: 09.07.2020.
SoundCloud Insights prikazuje kreatore svoje podatke o publici

Sada možete da vidite analitičke podatke u glavnoj aplikaciji.

SoundCloud sada nudi Uvide za kreatore, omogućavajući manjim muzičarima da znaju ko sluša njihovu muziku, koju muziku sluša i odakle dolazi - podatke koje inače ne mogu imati. Funkcija se pojavljuje danas i tokom narednih nekoliko nedelja na SoundCloud aplikaciji, navodi se na blogu SoundCloud.

Kao tvorac, Insights vam omogućava da vidite svog najboljeg slušaoca, top grad, top zemlju i prvih 50 numera. Pretplata za Pro Unlimited od 144 USD godišnje omogućava vam pristup 50 najboljih slušalaca, gradova, zemalja i numera, kao i ostalim alatima za analizu publike. Ranije su podaci o publici bili dostupni samo u kreatorskoj aplikaciji SoundCloud, Pulse aplikaciji i na mreži. Funkcija Uvida znači da su podaci o publici sada dostupni u jednoj glavnoj aplikaciji. Dakle, ako ste, na primjer, koristili aplikaciju Pulse za pregled statistika, više ne morate da odlazite od glavne aplikacije da biste pristupili ovim podacima.

Uvidima se može pristupiti iz menija Profil, Biblioteka ili Više dodirom na ikonu trake grafikona uvida. Dođite do pregleda ili podataka o određenim numerama ili vašoj publici. SoundCloud planira da narednih mjeseci zamijeni funkciju Stats na radnoj površini sa Uvidom.

Izvor: Engadget