Spojiće se dvije najveće serije telefona u jednu?!

Objavjeno: 17.09.2019.
Spojiće se dvije najveće serije telefona u jednu?!
Da li ćemo konačno biti svjedoci spajanja dvije najpoznatije serije telefona u jednu - saznaćemo uskoro! Kompanija Samsung razmatra različite opcije za Galaxy S i Galaxy Note serije i jedna od njih je i ta da bi ove dvije, vjerovatno najpoznatije serije telefona na svijetu, mogle da se spoje u jednu već od sledeće godine. Navodno, izvori iz industrije navode da Samsung smatra da je Galaxy S11 malo vjerovatno ime novog Galaxy S ekosistema i da bi nova serija, koja objedinjuje tu i Note seriju mogla da se zove Galaxy One. Ovo i nije nelogično, jer Samsung već neko vrijeme na ovaj ili onaj način otkrije da se nešto novo sprema za S i Note, a i njihovo novo korisničko okruženje nazvano je One UI.

Samsung je već integrisao Galaxy J seriju u Galaxy A seriju, a stvorio je i novu Galaxy M seriju. Ovi potezi pokazali su se više nego uspješnim i sledeći korak je reorganizacija najpoznatijih premijum linija ovog proizvođača.

Samsung predstavnici već su tokom 2018. godine i zvanično pričali o spajanju Note i S serije, a vidjećemo uskoro da li je za to zaista došlo vrijeme. Izvor:Mondo