Šta će doneti WhatsApp beta za Android 2.23.1.26?

Objavjeno: 12.01.2023.
Šta će doneti WhatsApp beta za Android 2.23.1.26?

WhatsApp je spreman da uvede novo ažuriranje putem svog Google Play beta programa, koji će verziju aplikacije dovesti do 2.23.1.26.

Ušteda vremena prilikom prelaska sa jednog na drugi Android telefon

Pijre nego što objavi ažuriranje, Whatsapp takođe radi na 2.23.1.25, koji će biti prvi predstavljen. Jedan od glavnih aspekata ovog ažuriranja je to što će vam omogućiti da prenesete istoriju četovanja sa jednog Android pametnog telefona na drugi, negirajući potrebu da napravite rezervnu kopiju istorije četovanja na Google Drive-u pre nego što to učinite.

Dok se funkcija prenosa četova još uvek razvija, WhatApp takođe razvija svoje beta ažuriranje za Android 2.23.1.26 koje će se zasnivati na ovoj funkciji, navodi WaBetaInfo. Snimci ekrana objavljeni na WaBetaInfo pokazuju da korisnici mogu početi preuzimanjem aplikacije na novom Android uređaju. Kada otvorite aplikaciju, prikazaće se QR kod koji treba da se skenira da bi se pokrenuo proces migracije njihove istorije četova na novi pametni telefon. Ovo će korisnicima olakšati samo prenos istorije bez gubljenja dragocenog vremena na pravljenje rezervnih kopija i zatim preuzimanje važnih fajlova za ćaskanje.

U ovom trenutku, ova funkcija će biti dostupna samo za Android pametne telefone (što znači da možete da prenosite fajlove samo sa jednog Android telefona na drugi). Za sada, nema naznaka kada će ažuriranje biti objavljeno za sve, a nove funkcije su još uvek u razvoju.

Izvor: Digit.in