Šta će kraljici Samsung Galaxy Note 10.1?

Objavjeno: 14.11.2012.
 Šta će kraljici Samsung Galaxy Note 10.1?
Na dvoru britanske kraljice više ništa neće biti kao prije, jer uskoro stiže “kraljevski“ Galaxy Note 10.1 tablet “napunjeni“ posebnom multimedijom. Po preporuci Kraljevskog udruženja Komonvelta svi radnici i predstavnici britanskog dvora preći će postepeno sa uobičajenih načina pristupa internetu i pregleda informacija na Samsungov Galaxy Note 10.1 tablet. On je, kako se navodi u saopštenju dvora, a prenosi BBC, pogodniji za obavljanje svakodnevnih funkcija i planiranje obaveza.

Tablet se uvodi kao podrška “Diamond (re)Collection” online biblioteci tj. izboru svih dešavanja tokom kraljičinog perioda vladavine. Na jednom mjestu, nesređene i neobrađene po poglavljima, informacije su veličine oko 150 GB. One sadrže sve najvažnije vijesti i događaje tokom prethodnih decenija, a u konačnom obliku svedene su na listu od oko 60 video snimaka, više desetina tekstova različite tematike i stotinak fotografija. Ostatak će se nalaziti na internetu i uvijek će biti dostupno za pregled sa Note 10.1 kraljičinog tableta.

Kraljica na novom tabletu namjerava da pregleda i kontroliše sve ono što se desilo za vrijeme njene vladavine i eventualno će proširiti izbor događaja onima, koji po njoj budu nedostajali. Ipak, ostaje pitanje da li će novi kraljevski dekreti biti pisani na papiru ili u digitalnom obliku uz pomoće S Pen olovke?