Štampajte fotke s mobilnog u pokretu (video)

Objavjeno: 15.11.2012.
Štampajte fotke s mobilnog u pokretu (video)
Ukoliko iz bilo kog razloga fotografije sa mobilnog želite da odštampate odmah, recimo da ih pošaljete kao razglednicu - sada to i možete! Pocket Photo PD221 je prenosivi uređaj koji omogućava štampanje fotografija sa smart telefona. Pocket Photo pruža opciju bežičnog povezivanja sa smart telefonima, a pored toga, Pocket Photo aplikacija za Android uređaje omogućava korisnicima da brzo obrađuju fotografije, kao i da unesu QR kodove, preko kojih se fotografije direktno postavljaju na društvene mreže.

LG Pocket Photo je jedan od najmanjih i najlakših prenosivih štampača na tržištu i može da izradi fotografije dimenzija od 5,1 x 7,6 cm (2 x 3 inča).

LG Pocket Photo podržava Bluetooth i NFC (Near Field Communication) protokole, a ZINK tehnologija štampanja eliminiše potrebu za skupim kartridžima, s obzirom na to da koristi toplotu kako bi aktivirala boju na specijalnom termalnom papiru. U poređenju s konvencionalnim procesima štampe, ZINK tehnologija manje razmazuje boje na fotografijama i omogućava da budu očuvane u znatno dužem vremenskom periodu.



Aplikacija za obradu fotki na mobilnom


Pocket Photo aplikacija, koja se slobodno skida sa Google Play servisa, omogućava obradu slika direktno s telefona i čini je veoma lakom i zabavnom. Aplikacija nudi niz alatki za obradu, a pored njih omogućava i ubacivanje QR kodova na fotografije. QR kodovi se jednostavno mogu očitati uz pomoć bilo koje aplikacije za očitavanje barkodova, i na taj način se direktno postaviti na Facebook, Twitter i ostale društvene mreže.

Aplikaciju besplatno za većinu Android telefona možete preuzeti OVDJE.