SteelSeries najavio novu limitiranu seriju Neon periferija

Objavjeno: 06.05.2020.
SteelSeries najavio novu limitiranu seriju Neon periferija

SteelSeries, lider u proizvodnji PC gaming perferija, najavio je danas ekskluzivnu Neon Rider kolekciju inspirisanu Red Moon Workshop skinom za CS:GO, jednim od najomiljenijih skinova kod većine igrača. Ova ekskluzivna kolaboracija kombinuje popularni Neon Rider skin i SteelSeries nagrađivane periferije kako bi kreirala uzbudljivu kolekciju specijalno napravljenu za CS:GO entuzijaste širom svijeta.

Kolekcija podrazumijeva Neon Rider Sensei Ten miša, kao i QcK L i QcK Prism XL podloge za miša.

Sensei Ten Neon Rider Edition

 

Preko 10 godina, SteeSeries Sensei definisao je svijet kompetitivnog Counter Strike igranja sa svojim specifičnim oblikom i performansama. Sensei Ten Neon Rider vraća u život dobro poznatu estetiku skina za CS:GO u unikatnoj kolekciji koja će podići na viši nivo svaki gaming setup svojim synth-wave osjećajem.

Sensei Ten Neon Rider Edition koristi dobro poznati SteelSeries senzor, TrueMove Pro. Ovaj senzor kreiran od strane SteelSeries i PixArt, najbolje je ocjenjeni SteelSeries senzor sa pravim 1-to-1 trackingom, 18000 CPI i 450 IPS brzinom. TrueMove Pro takođe donosi napredni tilt tracking kako bi stabilizovao miša prilikom izuzetno brzih pokreta.

Sensei Ten Neon Rider Edition pojaviće se u ograničenoj količini i svaki miš posjeduje svoj unikatni ID broj. Može se već sada poručiti putem Amazona po cijeni od 79,99$ a kreće u prodaju 12. maja putem Amazona i SteelSeries sajta.

QcK L Neon Rider Edition je 450 x 400 x 2 mm podloga za miša dekorisana dobro poznatim Neon Rider skinom. QcK L Neon Rider koristi ekskluzivnu tkaninu za maksimalnu kontrolu i optimizovana je kako za nizak, tako i krajnje visok CPI, odnosno pokrete. QCK je izuzetno izdržljiva, periva i laka za čišćenje a kreće u prodaju 12. maja na SteelSeries sajtu po cijeni od 19.99$.

QcK Prism XL Neon Rider Edition je a 900 x 300 x 4 mm RGB podloga za miša, sa dvije-zone iluminacije. Pokreće je SteelSeries Engine, a korisnici mogu lako da postave hiljade i hiljade svjetlosnih notifikacija iz igara i sinhronizuju podlogu za miša sa svim svojim ostalim SteelSeries uređajima. Baš kao i Sensei Ten Neon Rider Edition, svaka  QcK Prism XL Neon Rider Edition podloga biće individualno obilježena brojem kako bi se dodatno iskazao status proizvoda limitirane serije.

QcK Prism XL Neon Rider Edition kreće u prodaju 12. maja putem SteelSeries.com sajta po cijeni od 69.99$.

Izvor: PCpress