Telegram dobio veće ažuriranje i brojne nove funkcije

Objavjeno: 20.09.2022.
Telegram dobio veće ažuriranje i brojne nove funkcije

Telegram, koji nastavlja da bude jedna od najboljih alternativa za WhatsApp i slične servise, dobio je novo veće ažuriranje, sa velikim brojem novih funkcija.

Za početak, Telegram sada dobija beskonačne reakcije, kao i pristup reakcijama koje su prethodno bile dostupne samo Telegram Premium korisnicima.

"Svi korisnici sada imaju pristup desetinama reakcija – uključujući i one koje su do sada bile dostupne samo za Telegram Premium, kao što su 🤣 😐 🐳. Kako bismo implementirali sve nove emodžije, redizajnirali smo panel sa reakcijama, tako što je on proširen. Reakcije koje često koristite će se prikazivati na vrhu. Telegram Premium korisnici mogu da biraju između neograničenog broja prilagođenih emodžija. Kako bi se olakšalo biranje između hiljada i hiljada emodžija, sada može da se prikači do tri reakcije po poruci", ističu iz Telegrama.

Premium korisnici takođe dobijaju novu ekskluzivnu funkciju, pod nazivom "animirani emodži statusi", koji su prikazani odmah pored imena korisnika.

Od ovog ažuriranja, Telegram dobija i nove linkove za korisnička imena koja rad sa ovom funkcijom čini lakšom i direktnijom.

Kada su u pitanju Android korisnici, Telegram dobija neka manja osveženja, uključujući fluidnije animacije za otvaranje, zatvaranje i menjanje media sadržaja. A na Androidu 13, Telegram ima specijalnu ikonu u skladu sa tamnim modom telefona i akcentovanim bojama.

Izvor: Premium korisnici takođe dobijaju novu ekskluzivnu funkciju, pod nazivom "animirani emodži statusi", koji su prikazani odmah pored imena korisnika.

Od ovog ažuriranja, Telegram dobija i nove linkove za korisnička imena koja rad sa ovom funkcijom čini lakšom i direktnijom.

Kada su u pitanju Android korisnici, Telegram dobija neka manja osvježenja, uključujući fluidnije animacije za otvaranje, zatvaranje i menjanje media sadržaja. A na Androidu 13, Telegram ima specijalnu ikonu u skladu sa tamnim modom telefona i akcentovanim bojama.

Izvor: b92