TOP10 iPhone FREE aplikacija

Objavjeno: 03.01.2013.
TOP10 iPhone FREE aplikacija
Ukusi su različiti i svako ima svoje afinitete, ali kada je Apple u pitanju - "besplatno" uvjrek ima poseban značaj. Ovo je (malo personalizovana) Apple-ova lista najboljih ovogodišnjih FREE aplikacija.

Aplikacija za Pinterest omogućava vam ažuriranje profila kao i proveravanje kolekcija vaših prijatelja. "Pinterest je alat koji vam pomaže da pronađete inspiraciju i da je podjelite s ostalima"

Najbolji način da podjelite s ostalima vaša kratka razmišljanja o svemu i svačemu u 140 znakova (ili manje). Ako ga imaju Obama, papa, Milojko Pantić i JK – onda mora da je neophodan... 
 
Facebookova "all-in-one" komunikaciona aplikacija s kojom možete da šaljete poruke i četujete sa svojim prijateljima.
 
Pretvorite svoj iPhone u baterijsku lampu. Odličan dodatak kada treba da pronađete izgubljene ključeve u mraku. 
 
Igra u kojoj prikupljate novac, skačete i klizate se, bila je ove godine nevjerovatno popularna. 
 
Broj jedan destinacija za online video.
 
Ova aplikacija dospjela je u žižu javnost kada je ranije ove godine OMGPOP prodat kompaniji Zynga za 180 miliona dolara. Ovu izuzetno popularnu iPhone/Facebook igru za samo šest nedelja preuzelo je 35 miliona ljudi. 

Najpopularnija društvena mreža na svijetu – ništa više, ništa manje

Nedavno pripojena Facebooku, ova "photo-filtering" aplikacija mnogima je bila najkorišćenija aplikacija godine. 

Posle fijaska koji je Apple doživeo sa svojim Mapama, Google je (opet) pokazao kako se to radi sa svojom Google Maps aplikacijom. Svi srećnici koji su kupili iPhone 5 s instaliranom iOS 6 pozdravili su ovaj potez i učinili je najboljom aplikacijom 2012. za samo nedelju dana.