Twitter radi na 'undo send' funkciji!

Objavjeno: 05.03.2021.
Twitter radi na 'undo send' funkciji!

Jane Manchun Wong, koja se bavi istraživanjem aplikacija, otkrila je animaciju za "undo send" funkciju na Twitteru, koja nam daje do sada najbolji uvid u to kako bi ova opcija mogla raditi.

Interfejs pokazuje Twitterov "Your Tweet was sent" dijalog iznad novog "undo" tastera. Undo taster služi i kao polje koje pokazuje koliko vremena korisnik ima na raspolaganju pre nego što tvit bude isporučen. Gmail nudi sličnu opciju za e-mailove, sa kratkim vremenskim okvirom za zaustavljanje slanja poruka nakon pritiska "Send" tastera.

Opcija "undo send" je bila predmet glasina u okviru Twitterove pretplate, a prvi put je pomenuta u istraživanju tržišta prošle godine. Ranije ove godine, Bloomberg je sugerisao da Twitter istražuje opcije plaćene pretplate na svoj servis, kako bi smanjio oslanjanje na zaradu od reklamiranja.

Pretplata bi mogla uključivati pristup funkcijama kao što je "undo send", opcijama prilagođavanja profila i drugo. Bloomberg takođe izvještava da Twitter istražuje načine na koje bi korisnici jedni drugima mogli plaćati za pristup ekskluzivnom sadržaju, a u pitanju je Super Follows funkcija.

Izvor: NDTV