Zvaničnik Samsunga potvrđuje da Galaxy Note serija nije ukinuta

Objavjeno: 16.12.2020.
Zvaničnik Samsunga potvrđuje da Galaxy Note serija nije ukinuta

Galaxy Note serija je uvijek bila jedna od najpopularnijih Samsungovih linija telefona. Međutim, tokom prethodnog perioda smo u nekoliko navrata čuli da Samsung navodno planira da ukine proizvodnju Note serije. Kompanija bi mogla spojiti Galaxy S i Note seriju dodavanjem S-Pen podrške u S modele.

Međutim, novi izvještaj se pojavio onlajn koji ukazuje na to da Samsung neće ukinuti Galaxy Note seriju. Dodatno, kompanija planira objavu novog Note telefona tokom 2021. godine.

Kako izvještava Yonhap News, Samsung se sprema za objavu novog telefona u okviru Galaxy Note serije. Zvaničnik Samsung Electronicsa je potvrdio da će brend objaviti Galaxy Note seriju tokom naredne godine. To znači da južnokorejska kompanija još uvijek nije spremna da se odrekne popularne linije telefona.


Zanimljivo je i da je prethodno izveštaj ET News-a pomenuo da bi kompanija mogla objaviti novi telefon iz Note serije tokom druge polovine 2021. godine. Međutim u izvještaju se ističe da bi to mogao biti i poslednji kompanijin Galaxy Note telefon.

Sugeriše se da Samsung planira da prebaci svoj fokus sa Note serije na telefone sa savitljivim ekranom. Takođe se ističe da će dolazeći Samsung Galaxy S21 Ultra stići sa podrškom za S-Pen pametnu olovku. To je potvrdio i TM Roh - predsednik Samsungove mobilne divizije, koji je istakao da će dolazeća Galaxy S21 serija imati podršku za S-Pen.

Izvor: MySmartPrice