Apple Powerbeats 4 specifikacije i slike

Objavjeno: 11.03.2020.
Apple Powerbeats 4 specifikacije i slike

Slike Appleovih nenajavljenih Powerbeats 4 slušalica prvi put su se pojavile na internetu, zajedno s novim detaljima o njihovim specifikacijama. WinFuture izvještava da će slušalice ovaj put imati do 15 sati trajanja baterije, u odnosu na 12 sati koje dobijete iz Powerbeats 3 iz 2016. godine. Pet minuta punjenja donijeće vam 60 minuta reprodukcije, prema WinFuture-u.

 

Slušalice će koristiti Appleov novi H1 bežični čip, sličan Powerbeats Pro, što bi trebalo značiti podršku funkcijama poput "Hey Siri" i "Objavi poruke sa "Siri".Slušalice će navodno biti dostupne u crnoj, bijeloj i crvenoj boji. Powerbeats 3 koštaju 199,95 dolara, ali cijenea za Powerbeats 4 slušalice ostaje nepoznata.

 

Naš prvi nagovještaj o Appleovim novim slušalicama javio se u januaru, kada su se u iOS-u pojavile ikone onoga što se činilo kao Powerbeats 4. Zatim su se prošlog mjeseca slušalice pojavile na popisu FCC-a. Najnovija vijest koja je iscurila, u skladu je s prethodnim slikama, koje su pokazale da je kabl slušalica sada pričvršćen na ruku koja je zakačena na vrh uveta dok ih nosite, a ne da se spušta s prednje strane. Iako su same slušalice međusobno povezane kablom, one se bežično povezuju s vašim telefonom.

 

Još uvijek nema riječi o tome kada bi se nove slušalice mogle izdati. Powerbeats 3 prvi su put predstavljene na iPhone 7 događaju. Glasine su da Apple planira napraviti događaj u nekom trenutku ovog mjeseca. No, kako se sve više događaja otkazuje zbog brige o korona virusu, a kako Apple sam počinje preporučivati ​​svojim zaposlenima rad od kuće, sve je manje vjerovatno da će se ovaj tradicionalni press događaj održati ovog mjeseca.