Evo šta ćemo sve vidjeti na Samsung Unpacked događaju

Objavjeno: 03.08.2020.
Evo šta ćemo sve vidjeti na Samsung Unpacked događaju

Tokom naredne nedelje biće održan novi Samsung Unpacked događaj. Zbog dobro poznatih razloga sa COVID-19 pandemijom, konferencija će biti održana isključivo onlajn. Samsung je još ranije nagovjestio da će tokom Unpacked događaja predstaviti pet novih uređaja. Iako kompanija nije objavila šta će konkretno predstaviti, zahvaljujući velikom broju procurelih informacija imamo dobru predstavu o tome koje uređaje možemo očekivati.

Galaxy Note20 serija

Glavne zvijezde prezentacije će, bez sumnje, biti dva modela iz Galaxy Note20 serije telefona: standardni Galaxy Note20 i Galaxy Note20 Ultra. Note20 Ultra je model koji je već privukao veliku pažnju, a stići će sa velikim ekranom od 6.9 inča i stopom osvježavanja od 120Hz. Očekuje nas i 108MP glavna kamera na poleđini i podrška za S Pen pametnu olovku. Podrška za 5G mrežu se očekuje na bar jednom od dolazećih Note20 telefona. Za sada nema informacija o cijeni, ali ne bi bilo iznenađenje ukoliko Note20/Ultra budu koštali više od 1000 dolara.

Galaxy Fold 2

Samsung je nešto ranije predstavio Galaxy Z Flip 5G, ali se tokom Unpacked događaja očekuje objava još jednog fleksibilnog telefona. U pitanju je Galaxy Fold naslednik. Telefon se u medijima do sada najviše pojavljivao pod nazivom Galaxy Z Fold 2 (5G). Telefon će imati 7.5-inčni displej (kada je potpuno rasklopljen), 120Hz stopu osvježavanja ekrana, kao i nešto nižu cijenu od originalnog modela.

Galaxy Tab S7 serija

Za ovu godinu Samsung je spremio nove premijum tablete u vidu modela iz Galaxy Tab S7 serije. Očekuju nas standardni Galaxy Tab S7 i S7+ model. Vjeruje se da su u pitanju 11-inčni i 12.4-inčni modeli. Veći tablet bi trebalo da ima AMOLED displej i veliku bateriju od 10090mAh. Tu je i do 8GB RAM-a i 256GB skladišnog prostora. Glasine sugerišu da će Plus model tableta pokretati Qualcomm Snapdragon 865+ procesor. Takođe, postojaće podrška za 5G standarde.

Galaxy Watch 3

Galaxy Watch linija pametnih satova će takođe dobiti nadogradnju. Ovogodišnji Galaxy Watch 3 bi trebalo da stigne u veličinama od 41mm i 45mm, sa ekranima od 1.2 i 1.4 inča. Galaxy Watch 3 će imati IP i MIL-STD sertifikate, uz ATM5 vodootpornost i Gorilla Glass DX zaštitu displeja. Satovi će koristitti Tizen 5.5 i imaće GPS i ECG senzor.

Galaxy Buds Live

Ranije tokom ovog ljeta su se pojavile informacije o Galaxy Buds Live slušalicama. Buds Live bi mogle biti Samsungove prve potpuno bežične slušalice koje podržavaju aktivno smanjenje buke, poznatije kao ANC. Slušalice će, kao i veliki broj drugih proizvoda sa ove liste stići u novoj Mystic Bronze varijanti.

Zvanične detalje o svim navedenim uređajima ćemo saznati za svega nekoliko dana, u okviru Samsung Unpacked događaja koji se održava 5. avgusta.

Izvor: Mashable