Novi Call of Duty oduševio igrače, igrajte ga i vi potpuno besplatno!

Objavjeno: 13.03.2020.
Novi Call of Duty oduševio igrače, igrajte ga i vi potpuno besplatno!

Call of Duty: Warzone je prvog dana imao duplo više igrača nego Apex Legends!

Prošle godine iznenadio nas je jedan potpuno neočekivan gejming hit, pozitivno, naravno!

Bio je to Apex Legends, sa kojim se pokazalo da je i takav pristup izuzetno lukrativan, jer je samo prvog dana zabilježeno preko 2,5 miliona igrača.

Ipak, taj rekord je sad višestruko nadmašio najnoviji naslov kompanije Activision, Call of Duty: Warzone, koji je u Battle Royale maniru došao praktično iznenada, ako izuzmemo razna curenja informacija. Da stvar bude još bolja - Warzone je besplatan za sve: Xbox One, PlayStation 4 i PC igrače!

Warzone je tokom prva 24 časa privukao preko ŠEST miliona igrača, što je impresivna brojka, ali takođe i naznaka da je interesovanje igrača za Battle Royale naslove i dalje izuzetno veliko. Iako je igra besplatna za sve, dio igrača pripada grupi koja je kupila prošlogodišnji Call of Duty: Modern Warfare.

 

Infinity Ward i Activision planiraju da u narednim nedeljama dodatno obogate ovo Battle Royale iskustvo kroz dodavanje većih jedinica i povećanja broja igrača po meču na 200, umjesto trenutnih 150, piše Play! Zine, dok su u planu i drugačiji modovi igranja.

 

Izvor: mondo.rs