QR Code Generator - kako koristiti ?

Objavjeno: 04.04.2012.
QR Code Generator - kako koristiti ?
QR Code Generator je alat za čitanje bar koda matrix - dvodimenzionalni kod . QR code generator može biti brzo i lako dekodiran od strane barkod čitača, mobilnih telefona ili kamera . Prednost QR koda je da oni mogu uskladištiti više detalja kao što su tekst , Web adresa ili kontakt detalje . Zato je ovaj QR CODE korišćen u industrijskim proizvodnim procesima , gde možete da kontrolišete fazu proizvodnje . On je izmišljen od strane Toyote u 1994.
U poslednjih nekoliko godina, QR Code Generator postao veoma popularan u komercijalnoj upotrebi , a koristi se za oglase . Sa današnjim mobilnim telefonima i novih smart telefona - QR Code Generator našao je način da pomogne da pristupite svim informacijama koje su vam potrebne za oglašavanje. Sa QR Code aplikacijom i kamere na mobilnom telefonu, možete skenirati QR Code i posetite njihov Web sajt, dodate kontakte osoba itd, pogledate neku fotografiju ili odgledate neki video snimak.
Skeniranje
Upotreba QR code generatora je vrlo jednostavna: kada instalirate aplikaciju na vaš mobilni telefon za dekodiranje, ona ćе se ponašati kao kamera, stavite QR Code u fokusu, a aplikacija će početi skeniranje . I to je to. To će vam pokazati spisak detalja koji se čuvaju u kodu , a možete izabrati i kako ćete ih koristiti.
Ako nemate KR generator koda - poseta veb sajt za IOS, za Android i za Nokia mobilne telefone i preuzimanje .