Šaljite SMS poruke sa kompjutera

Objavjeno: 27.11.2012.
 Šaljite SMS poruke sa kompjutera
Mrzi vas da pipkate telefon i kuckate poruku dok radite za računarom? Evo jedne aplikacije koja će vas obradovati! Ne prekidajte rad na računaru samo da biste odgovorili na SMS poruku, koja je upravo stigla na telefon – pročitajte je, otkucajte odgovor i pošaljite ga na računaru, koristeći klasičnu tastaturu. Poruke se i dalje naplaćuju, odnosno ulaze u besplatan mjesečni SMS saobraćaj, ako ga imate, pošto koristite mrežu operatora, kojem pripadate. Razlika je samo to što SMS-ove ne šaljete direktno sa telefona, nego sa računara. Naravno, i ovdje važe besplatne poruke uračunate u paket operatora koji koristite.

Preuzmite besplatnu Android aplikaciju MightyText - SMS from Computer, instalirajte je na svoj telefon i otvorite. Završite proces registracije izborom nekog od Google naloga koji koristite pritiskom na odgovarajuću mejl adresu ponuđenu u aplikaciji. Sačekajte da Mighty SMS izvrši sva potrebna podešavanja, što može da potraje i par minuta, tako da ne prekidajte i ne napuštajte aplikaciju.

Ako je sve proteklo kako treba stići će vam mejl sa dobrodošlicom i kratkim uputstvom za korišćenje servisa Mighty SMS. Ostalo je još da pokrenite svoj omiljeni pretraživač na računaru i ukucate adresu https://mightytext.net/app/ na kojoj će vam se prikazati Mighty SMS interfejs iz kojeg ćete čitati i slati poruke, kao da ih šaljete sa telefona.

Svaka poruka prikazuje se u interfejsu PC Mighty SMS aplikacije, odakle je možete proslediti dalje ili odgovoriti na nju, obristai je ili staviti u omiljene. Sem baratanja SMS porukama Mighty SMS pruža pregled lista poziva, prikazuje nivo napunjenosti baterije i druge korisne informacije.

Ovo je idealna aplikacija kada zaboravite telefon i ne možete da se vratite odmah po njega – vidite ko vas je zvao, pa ga pozovete sa drugog telefona, a na SMS poruke možete da odgovorite kao da je telefon pored vas, iako nije.

Mighty SMS preuzmite sa Google Play prodavnice i uživajte u novoj dimenziji SMS dpisivanja već sada, brže i lakše, preko tastature i računara.