Samsung Galaxy S4 odgovor na iPhone 5 (koncept)

Objavjeno: 28.08.2012.
Samsung Galaxy S4 odgovor na iPhone 5 (koncept)
Bob Freking je prestavio još jedan od njegovih čuvenih koncepata telefona. Ovaj put je to Samsung Galaxy S4 koji je njegov najnoviji koncept. Vi vjerovatno znate da je Apple “tukao” Samsung na sudu pre nekoliko dana, tako da Samsung mora da se pokaže u boljem svjetlu u budućnosti, a to možda baš uradi sa nekim uređajem poput ovog, koji je od plastike i čija baterija traje jednu cijelu nedelju. Tu je kamera od 16MP, što ne može da se poredi sa PureView telefonima koji će se vjerovatno razvijati u bliskoj budućnosti. Galaxy S4 koristi RGB 1080p SAMOLED ekran od 4.8″.

Ovaj telefon je predviđen za 2013. godinu, koristio bi ugrađenu bateriju koja se ne skida i koja obezbeđuje energiju za čitavu nedelju bez punjenja. Ostale specifikacije uključuju memoriju od 32GB za skladištenje podataka, TouchWiz bez glupih trikova, prednju kameru od 2MP.

Bob je takođe zamislio da će ovaj Galaxy S4 model imati 2 GHz Exynos 5 procesor i Super AMOLED Plus 2 ekran. Operativni sistem bi trebao da bude Android 4.2 Key Lime Pie sa TouchWiz Neo dizajnom.

Dizajn me lično podseća na neke starije Nokia uređaje. Lično mislim da bi Samsung sledeći Glaxy uređaj trebao da pokrene sa Windows Phone 8 operativnim sistemom i nekim originalnim dizajnom, ukoliko planira da se jedan njegov Galaxy uređaj prodaje na području SAD.